Hodnocení obchodu

5,0 196 hodnocení
5
193x
4
1x
3
0x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
LT Avatar autora Lucie Tomsová | 20.6.2024
HK Avatar autora Hana Krepindlová | 19.6.2024
LJ Avatar autora Libuše Jílková | 17.5.2024
Rychlost dodání,krásně zabaleno
P Avatar autora Petra | 6.5.2024
Velká spokojenost. Určitě jsem nenakupovala naposledy. Doporučuji.
D Avatar autora Dana | 24.4.2024
Doporučuji obchod a značku Puaree, kvalitní přírodní produkty, rychlé dodání.
M Avatar autora Md | 12.4.2024
DB Avatar autora Dita Baťková | 28.3.2024
Rychlost dodání. Sérum i krémy mi sedí, neslzí oči. Uvidím jaký bude dlouhodobý účinek, ale krátkodobý překvapil.
Avatar autora | 20.3.2024
Tradičně bezproblémové objednání, vyzvednutí i komunikace. Tentokrát jsem objednala dvě várky a čekala jsem, že si budu muset jít pro ně nadvakrát - ale ne, chytré lidi napadlo mi to rovnou vydat najednou :)
NS Avatar autora Naďa Suchomelová | 19.3.2024
Nevyzkoušela jsem zatím mnoho produktů, ale séra a krémy jsou perfektní.
Avatar autora | 16.3.2024
+ Rychlá komunikace (i o víkendu)
+ Přírodní věci bez chemie

MB Avatar autora Michaela Bartošová | 5.3.2024
KM Avatar autora Kateřina Františová Müllerová | 26.2.2024
Velká spokojenost, zatím mám jen vzorky, ale určitě si pak pořídím i velké balení produktů.
HK Avatar autora Helena Kovačevová | 22.2.2024
Avatar autora | 11.2.2024
+ rychlé "odbavení"
+ krásný design
+ snadná komunikace

Avatar autora | 7.2.2024
zásilka nedorazila!
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, Vaše zásilka je na cestě, můžete si ji dohledat podle trasovacího čísla zde: Z 380 7504 432 Aktuálně se nachází na depu Praha-Štěrboholy. V obchodních podmínkám máme uvedené, že zboží odesílámě do tří pracovních dní od zaplacení. Vy jste udělala objednávku 31.1. a my ji odeslali 5.2 a to jsou tři dny. Mrzí mě vaše nerelevantní hodnocení. Za Puaree, Adri (zakladatelka)
MS Avatar autora Marie Suchanová | 5.2.2024
Dlouho jsem hledala produkt srovnatelné kvality s Inlight denním olejem a jsem ráda, že jsem ho našla právě u vás. Moc jsem si oblíbila vaše Pleťové sérum Bakuchiol & Acai & Moroccan Tansy. Opravdu velká spokojenost :)
MP Avatar autora Milena Prokopová | 1.2.2024
jsem velice spokojená a plánuji nákup dalších produktů
RV Avatar autora Renata Vilánková | 31.1.2024
S obchodem jsem spokojená, objednala jsem si zatím vzorečky. Těším se, až vyzkouším. Doručení i komunikace bez problémů.
MR Avatar autora Martina Radová | 30.1.2024
Vše v naprostém pořádku.
Avatar autora | 20.1.2024
rychlé dodání přidán malý dárek
  • Home
  • Design Shoptetak.cz