Blog, Strana 2

Z certifikace: Část druhá, výběr surovin!

Slíbili jsme vám, že vás vezmeme do tajů certifikace a společně s námi tak projdete celým procesem. Přinášíme vám tak část druhou, která nese název "Výběr surovin". Celý článek si můžete přečíst ZDE.

 

Léto s Puaree! Na které produkty byste neměli zapomenout?

Deodorant, dvoufázový tělový olej i měsíčková mast. Nejen tyto produkty vám v létě jistě přijdou vhod. Podívejte se na video a dozvíte se, jaké benefity na letní období tyto produkty mají. Video najdete ZDE.

Staráte se o svou pleť správně? Pár tipů, které vám pomůžou

Jak je známo, kůže je náš největší orgán, o který bychom se měli také řádně starat. V tomto článku si povíme o tom, jak bychom se měli starat o část kůže – a tedy pleť. Pokud jste doposud řešili péči o pleť tím, že jste se večer opláchli vodou a šli spát nebo jste si ve 40 letech uvědomili, že už by to chtělo nějaký ten krém na vrásky, tak to nebylo úplně nejlepší řešení. Pojďme si teď ukázat, jak na to. Více se dozvíte ZDE.

Z certifikace: Část první, výběr produktů!

Slíbili jsme vám, že vás vezmeme do tajů certifikace a společně s námi tak projdete celým procesem. Přinášíme vám tak část první, která nese název "Výběr produktů". Celý článek si můžete přečíst ZDE.

 

 

 

 

 

Bakuchiol a stoechiol: Revoluční ingredience v boji proti stárnutí pleti!

Bakuchiol jako přírodní retinol, stoechiol z levandule motýlí s dokázaným liftingovým efektem. Anti-aging složky, které vás nadchnout a už je nebudete chtít dát z ruky. Podívejte se, co dalšího jste o nich nevěděli. Více informací se dozvíte ZDE.

MalaKite: Modrý elixír pro vaši pleť! Proč ho začít používat?

MalaKite je inovativní aktivní minerální extrakt bohatý na stopové prvky a měď, je silný antioxidant, pomáhá detoxikovat pokožku a přináší ochranu pro pleť i vlasy. To ale není vše. Co dalšího tento drahokam umí? Podívejte se ZDE

Fajnovky změnily název na Puaree! Proč?

Mnozí z vás jistě zaznamenali skutečnost, že firmu Fajnovky od Adri už nenajdete pod daným názvem. Změnili jsme jméno na Puaree, ale stále jsme to my, se stejným složením produktů, se stejnou kvalitou produktů, se stejným přístupem k zákazníkovi. Nicméně jsme se rozhodli, že vám důvody této změny řekneme narovinu. Proč jsme se rozhodli změnit brand od základu? Co nás k tomu vedlo a na co se můžete těšit? To se dozvíte ZDE.

Certifikace kosmetiky: Jak probíhá a co vše je potřeba splnit?

Chcete si nechat ocertifikovat kosmetický produkt? Víte, co vše to obnáší a co všechno je potřeba splnit a dodat, aby výrobce mohl prodávat svůj produkt? Více informací se dozvíte ZDE.

Dezinfekční gel: Který je vhodný a kterému se raději vyhnout obloukem?

V současné situaci se roztrhl pytel s dezinfekčními gely. Nebylo to ještě tak dávno, co tento produkt byl nedostatkovým, jakmile WHO vydala doporučení na dezinfekci, prodejci neváhali a do svého portfolia zahrnuli i tento produkt. Víte, co ale kupujete? Pojďme se na to podívat trochu zblízka. Více se dozvíte ZDE.

Nová prémiová fajnovková řada! Co obsahuje?

Fajnovkové produkty se rozrostly o pět produktů včetně dvou z PRÉMIOVÉ ŘADY! Proč ale prémiová? V čem je výjimečná? A co znamenají latinské názvy na etiketě? Přesně na tyto otázky vám odpovím v následujícím článku ZDE

  • Home
  • Design Shoptetak.cz